dissabte, 26 de desembre del 2009

VIDEOREPORTATGE SOBRE UN CENTRE OBERT DE DIA




Aquí us deixo el treball de seminari que vam fer en carles furest, la Eli Torras i jo.

He agafat l'entrada d'en Carles per a fer auqest entrada.


Aquest es un videoreportatge fet en un centre obert de dia anomenat riatlles situat a santa coloma de gramanet.
Aquest reportatge contesta una serie de preguntes (les quals estan en una entrada en aquest blog, en l'etiqueta de seminari.)

Muntatge


video


per culpa de diversos problemes tècnics, falta un tros de 5 minuts de vídeo el qual correspon al primer fragment de la entrevista; ja que te un format no compatible. Intentaré en un futur penjar-ho encara que sigui només àudio sense imatge.


disculpeu les molèsties.
És aquí on va sorgir tot:

Un dia a seminari va sorgir la idea del centre obert mentre debatíem un tema.
El Edu López va proposar fer una mena de recerca-treball sobre el centre de dia ja que en sabíem ben poca cosa.
Al cap d’unes setmanes la Elisabeth Torras, en Carles Furest i també el Edu López ens van passar unes enquestes abans de presentar-nos el dia següent el treball per tal de veure si lo que nosaltres crèiem que era un centre obert era lo correcte.
Va ser una activitat molt interessant ja que van fer un muntatge amb el movie maker i ens van presentar el centre amb un seguit de fotos i també una entrevista amb la subdirectora del centre.
Vàrem fer abans una pluja d’idees entre tots per tal de posar-nos d’acord en que volíem saber abans que anessin a fer l’entrevista.
- que pretén o quina es la seva Raó d'existir?- tipus de nens que rep?- necessitats dels nens?- característiques especials de l'educador i/o professionals dels centre?- recursos, infraestructures i/o necessitats del centre?- tipus de gestió, subvencions, ajuts...?- activitats que es fan al centre?- diferències entre centre de dia i centre d'acollida?- objectiu dels educadors?- experiències personals dels nens sense noms?- com arriben els nens al centre?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada