dissabte, 26 de desembre del 2009

Cibernàrium

Aquí us deixo un enllaç sobre la visita de l'espai gratuït Cibernàrium.

El dilluns dia 16 de novembre vam anar al parc tecnologic barcelona nord o millor dit cibernàrium. En aquest vam rebre una conferència per part de Jose Manuel Pérez Tornero i Santiago Tejedor on ens parlava sobre la web 2.0 i l’educació. En aquesta ens van fer una mena de qüestionari per saber com anàvem sobre webs, el resultat d’aquest va ser que ningú de la sala d’actes va passar el test a part d’en Jorge. Aquesta informació ja ens va començar a desvetllar el perquè de la conferència entre d’altres.
Un dels conceptes clau de la conferència va ser la constant evolució de les noves tecnologies i la seva ràpida expansió per tot el món mitjançant un vídeo amb dades algunes veritablement impactants.
L’únic inconvenient que va sorgir a la conferència va se sobre el perill del web 2.0 ja que la informació que rebem avui pot quedar inservible al cap de molt poc temps.
També un altre dels perills va ser les webs socials ja que tu exposes tot lo que vols de la teva vida però pots arribar el punt tràgic que aquesta web et privi de la teva pròpia intimitat.
Jo crec que les noves tecnologies no són només per a oci sinó que com a la conferència bé van dir hi ha moltes altres que ens poden ajudar a nosaltres, futurs mestres a impartir les classes amb una altre metodologia i alhora igual d’educativa que les altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada