dimecres, 28 d’octubre del 2009

Qui ets tu?

"Un universitari amb classe"



Durant l'inici del curs l'Imma ens va fer un petit avenç sobre una descripció que havíem de fer d'un company. En aquell moment vaig pensar que havia de trobar algú per a descriure lo abans possible. La selecció no va ser fàcil ja que portava relativament poc amb els meus nous companys i no sabia de qui fer-ho.

Finalment em vaig decidir per en Joan Amat com es pot observar.

En Joan, des de el primer dia que el vaig veure, vaig poder observar en els seus ulls quina mena de persona era, una persona responsable amb els estudis, molt educat i sempre ben vestit.

"Un universitari amb classe" va sorgir un dia en una sessió fotogràfica que li vaig realitzar a classe on allà vaig poder adonarme'n del títol. En aquelles fotos se'l podia veure tal com es, unes fotos comentant la jugada amb altres companys a classe sobre algun treball, preparant els apunts per a la pròxima classe,apuntant de tot i més a l'agenda per tal que no se li escapés res... entre d'altres.

En resum pel que he pogut conèixer de moment a la facultat en Joan m'inspira confiança, responsabilitat, esforç, dedicació i més adjectius de un bon universitari.

I sense oblidar la segona part del títol: " classe" on també em va causar molt d'interès ja que sempre va molt modat i perfumat, lo que veritablement se'n diu classe.

Treball col·laboratiu amb documents de google



A l'assignatura de Gestió i Tic ens han fet fer un treball aplicant les noves tecnologies on amb aquestes podríem treballar en grup i individual sense haver de queda amb les persones per tal de fer aquest. Aquesta eina es el -GOOGLE DOCS- .Per tal de poder fer aquest treball hem anat seguint una guia localitzada al bloc de l'assignatura.

Per tal de du a terme la pràctica hem creat un document on hem discutit un possible índex sobre els ordinadors a l'aula on aquest a estat realitzat per tots els comnponents del grup, cadascú des de el seu ordinador i seguidament s'ha realitzat una presentació de PowerPoint amb il·lustracions i un vídeo. A part aquest document també disposava d'una mena de xat dintre del mateix programa per tal d'anar poder fent el treball sense haver d'utilitzar per exemple el messenger per comunicar-nos.

Després vam realitzar un formulari amb la seva corresponent presentació formada pel mateix formulari i els resultats, on s'enregistraven totes les respostes, idees sobre aquella presentació.

Aquesta nova eina de treball m'ha solucionat molts problemes alhora d'elaborar certs treballs ja que ens estalvia la problemàtica dels horaris dels diferents integrants del grup alhora de quedar.

Els components d'aquest treball són: Josep Fosalba, Carles Furest, Jordi Mur, Joan Amat i Eduard López.

dimarts, 27 d’octubre del 2009

Los niños asturianos, los primeros en tener portátil en las aulas este curso

Ja es va comentar el debat de la nova llei d'educació la qual vol implantar als alumnes de cinquè fins a primer d' ESO ordinadors portàtils i impartir les classes amb aquest.
Per la meva opinió jo n'estic d'acord ja que hem de donar pas al futur amb els seu nous estudiants corresponents.
I vosaltres què en penseu?